Despre noi

Rezerva acum
Dorim sa va  prezentăm o casă tradițională, care pare că stă ghemuită și se ascunde printre brazi și piscurile înalte ale muntilor, dorind să fie găsită doar de câțiva călători. Aveți prilejul să o cunoașteți, este Casa de Sub Munte.

Se află în cel mai mic cătun din Țara Făgărașului, Sumerna, acesta adăpostind cam 70 de locuitori. La căsuță se ajunge pe un drum asemeni unui tablou, cu vârfuri de munte perfect vizibile care se contopesc cu văzduhul.

Veți ajunge într-o mică poieniță, înconjurată de brazi falnici, iar de acolo vor începe să se scrie unele dintre cele mai frumoase sentimente: libertatea de a alerga jucăuș printre copaci, de a savura aerul de munte, de a gusta din tradiție.
Situat in inima țării, in frumoasa Țara a Făgărașului, cătunul Sumerna este străjuit de cele mai înalte vârfuri ale Munților Fagaras, Moldoveanu, Vistea Mare si Negoiu, fiind cea mai mică și cocheta așezare locuita din acest ținut. Aici, in mijlocul naturii, intr-o frumoasa poienița își așteaptă oaspeții, îmbrăcată in straie tradiționale din lada bunicii, Casa de sub Munte.

Casa de sub Munte este un proiect de familie, si de aceea iubirea și respectul fata de bunici și străbunici, ne-au determinat sa dam viața fiecărui obiect vechi, păstrându-le astfel amintirea vie.

Va invitam sa descoperiți “zestrea dintre munți “ intr-un decor de poveste, departe de grijile cotidiene , de forfota orașelor și de stresul zilnic.
Natura abundentă care ne înconjoară este de o importanță deosebită pentru noi și face parte din viața zilnică a domeniului.

Casa de Sub Munte: 
Crâmpeie de odihnă în Munții Făgăraș

Casa de Sub Munte este pitită într-o poieniță înconjurată de brazi, vegheată de cele mai înalte piscuri montane din țară. O veți zări instantaneu pentru că are o vrajă ce vă cheamă la ea.

Înăuntru se deschide o ladă cu zestre a bunicii, încăperile îmbrăcând straie tradiționale, obiecte de ceramică, mobilier vechi și sentimentul regăsirii tihnei prin lucrurile mici.

Contact

Sat Ucea de Sus, nr 365, Com. Zona Sumerna,  Victoria, Jud. Brasov, Romania
(0741) 642 810
contact@casadesubmunte.ro
Copyright 2022: Casa de sub Munte. Toate drepturile rezervate.